miércoles, 25 de mayo de 2011

ELS DINERS NO DONEN LA FELICITAT

Tots sabem que els diners no donen la felicitat però molta gent pensa que la poden comprar, aquestes persones haurien de preguntar a Éric Abdial si això es veritat.

Éric Abidal és un jugador de futbol francès i musulmà que actualment juga al F.C. Barcelona i a la Selecció de Futbol de França.

El passat 15 de març de 2011, el seu club emet un comunicat en el que anuncia que al jugador se li ha detectat un tumor al fetge (càncer de fetge), del qual ha de ser tractat quirúrgicament. Lògicament tots sabem que això va fer molt de mal anímicament al jugador i a l'afició del F.C. Barcelona. Per sort el jugador desprès de recuperar-se va tornar a jugar a futbol el passat 3 de maig.

Abans de ser jugador professional de futbol Éric Abidal feia maquetes de cotxes i desprès d'haver viscut una mala experiència amb això del càncer de fetge ha dit que ha venut tots els seus cotxes ja que eren despeses innecessàries en la seva vida i els diners que ha obtingut amb la venda d'aquests cotxes els ha donat a nens de països pobres.

Qui li diria a Éric Abidal que tots els seus luxes innecessaris a la hora que ell s'estigués jugant la vida contra un càncer de fetge no li servirien per a res?

Sembla que els futbolistes rics fins que la vida no els hi juga una mala passada, una mala experiència, no es donen compte del que estan fent amb els seus diners. Per sort Éric Abidal si que se n'ha adonat del que feia amb els diners i ha dit que espera que tots els futbolistes rics es donin compte com ell però sense que la vida els hi faci passar una mala passada com li ha fet a ell.

Això si, el que dic jo i el que diu tambè Éric Abidal és que cadascú es lliure i pot fer amb els seus diners el que vulgui però si nomès 1/4 part de jugadors professionals que hi ha a Espanya donéssin diners a països pobres com ha fet l'Abidal, en el món hi hauria molta menys pobresa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario