sábado, 28 de mayo de 2011

PER A UNS MOLTS DINERS, PER A ALTRES RES DE RES

Actualment els clubs de futbol que més diners gasten en els seus jugadors estan a la Lliga BBVA i són, és clar, Barcelona i Reial Madrid. ESPN ha realitzat un estudi en el qual ha obtingut el salari mitjà dels clubs esportius a partir de xifres de les últimes temporades que no inclouen extres com a contractes publicitaris.



D'aquest rànquing surt com a equip "més car" el Barcelona, amb una mitjana de més de set milions de dòlars (7.910.737). El segueix molt de prop l'únic que supera els set milions com el conjunt blaugrana i que no podia ser un altre que el Reial Madrid: 7.356.632. Com ja vaig dir en el meu comentari MOLTS DINERS TREBALLANT QUASI RES tot això passa mentre que en el món hi ha una crisi econòmica.


Mentre que jugadors d'equips rics cobren moltíssims diners, n'hi ha que porten quasi un any sense veure un duro, com els jugadors del Rayo Vallecano.


La situació de l'equip madrileny comparada amb equips com l'Algeciras Club de Fútbol o el Terrassa Futbol Club és molt bona ja que els jugadors d'aquests equips no tenen diners ni per pagar el lloguer de les seves cases i han de dormir en els vestuaris del camp on juguen.


Tot això es podria arreglar si la UEFA posés alguna llei que prohibeixi fitxatges de jugadors a preus escandalosos com el de Cristiano Ronaldo per al Reial Madrid per ni més ni menys que 96 milions d'euros !! o tambè es podria arreglar si la UEFA obligués als equips rics a que a partir d'una quantitat alta d'ingrés anual, donin diners als equips petits econòmicament. I no em refereixo a molts diners sinó que una petita quantitat per a que l'equip "pobre" pugui pagar com a mínim els seus jugadors.


En fi, això ho penso jo i molts aficionats al futbol però mentre que no ho pensin persones poderoses en el futbol (UEFA, FIFA ...) això no serveix per a res.






No hay comentarios:

Publicar un comentario